Zutaten
100 g Zuckerrübensirup
50 - 100 ml Rote-Beete-Saft
200 g Weizenvollkornmehl
150 g Vollkornhaferflocken
Am Anfang alle Zutaten vermischen und gut durchkneten. Dann formst du eine lange Rolle und schneidest davon möglichst gleich große Stücke (etwa 2 cm) ab. Die Leckerlis lässt du dann etwa 30 Minuten bei 120-150 Grad im Backofen backen. Gefettetes Blech oder Backpapier nicht vergessen.
Die Rote-Beete-Leckerli musst du einige Tage trocknen lassen!
Rezept: Constanze Holland Moritz
Kommentar schreiben
Cheyenne Leeks (Montag, 06 Februar 2017 10:27)
Someone necessarily assist to make seriously posts I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the research you made to make this particular put up amazing. Magnificent job!
Floretta Levens (Montag, 06 Februar 2017 21:49)
Thanks for any other excellent post. Where else may anyone get that kind of info in such a perfect manner of writing? I have a presentation subsequent week, and I am on the search for such info.
Lesli Cowgill (Donnerstag, 09 Februar 2017 01:51)
Hi to every , because I am really keen of reading this blog's post to be updated on a regular basis. It consists of good data.
Connie Avans (Donnerstag, 09 Februar 2017 13:37)
What a data of un-ambiguity and preserveness of valuable experience concerning unexpected emotions.